• AIDOSTI HOITAVAA LUONNONKOSMETIKKAA
  • NOPEA TOIMITUS
  • TARJOAMME POSTIKULUT YLI 75€ PAKETTITILAUKSIIN
  • AIDOSTI HOITAVAA LUONNONKOSMETIKKAA
  • NOPEA TOIMITUS
  • TARJOAMME POSTIKULUT YLI 75€ PAKETTITILAUKSIIN

FiiniNaturally Mustaherukka Kasvoöljy

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Ihoa rauhoittava ja tasapainoittava kasvoöljy sekaiholle, rasvoittuvalle iholle ja iho-ongelmiin. Kotimaista mustaherukan siemenöljyä, kauraöljyä sekä jojobaöljyä sisältävä kasvoöljy taistelee tulehduksia vastaan ja edistää ihon hyvinvointia. Kuivaöljyistä koostuva kasvoöljy imeytyy nopeasti jättäen iholle mattaisen pinnan. Sopii hyvin akneiholle, psoriasis-iholle, rasvoittuvalle iholle, sekaiholle sekä nuorelle iholle.


Kotimainen mustaherukan siemenöljy on täynnä antioksidantteja sekä vitamiineja. Kosteuttavat ja ihoa tasapainoittavat ominaisuudet antavat iholle elinvoimaa. Mustaherukan siemenöljyn antibakteeriset ominaisuudet, omega 6 rasvat, sekä E-vitamiini antavat iholle suojaa, edistävät ihosolujen uudistumista sekä taistelevat tulehduksia vastaan.

Kotimainen kauraöljy kosteuttaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta sekä punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia.


Jojobaöljy on ihon toimintoja tasapainoittava ja hyvin imeytyvä öljy. Antibakteerinen jojoba normalisoi ihon toimintoja.

Rosmariinin eteerinen öljy tehokkaana antioksidanttina tasapainoittaa ihon talin eritystä ja rauhoittaa ekseemaa.

100% vegaani


Käyttö

Annostele pipetillä 4-6 tippaa kädelle ja levitä kasvoille. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin päivittäin. Kasvoöljy soveltuu hyvin myös meikin alle.


Incredients

*Simmondsia Chinensis seed oil (jojoba), **Ribes nigrum seed oil (mustaherukka), **Avena sativa kernel oil (kaura), *Rosmarinus officinalis leaf oil (rosmariini), Rosmarinus officinalis leaf extract/Helianthus annuus seed oil (auringonkukka) ***Limonene, ***Linalool

*Luomuraaka-aine

**Suomalainen raaka-aine

***Esiintyy luontaisesti eteerisissä öljyissä

Palaa kohteeseen Etusivu